Nyheter

2:a advent erbjudande – 15% rabatt på ord.pris!

2 advent erbjudande

2:a adventserbjudande, 15% rabatt på ord.pris!

Passa på att fixa julmyset och trevligaste glöggminglet! Duka upp med brickor i dekorativa mönster och skydda bord och dukar mot kladd och fläckar. Använd rabattkoden Advent2 i kassan!

Stämningsfull jul!

Fixa en stämningsfull jul!

Hitta juliga duknings- och inredningsdetaljer i dekorativa mönster, uppskattade julklappar och presenter som alla tycker om att få. Fixa julmyset och trevligaste glöggminglet med en bricka och skydda bord och dukar mot kladd och fläckar. Eller piffa upp i köket med en julfin kökshandduk!

Just nu får du 15% rabatt på ord.pris med rabattkoden Advent2!
2 advent erbjudande

Almanackor och kort!

Klimatsmarta tygväskor

Tygväskor sommar

Välj en klimatsmart och praktisk tygväska! Väskorna är svensktillverkade och fodrade med 100% bomull. Yttertyget är av ekologisk bomullscanvas eller kraftig bomull/lin. Passar perfekt när du behöver ha med dig mer saker än den vanliga väskan rymmer, tex laptopen eller surfplattan, paraplyet, extratröjan, favoritmagasinet och vattenflaskan.

 

Se fler produkter >>

Presenttips!

Presenttips sommar

Söker du gå-bort-present eller festfina dukningsdetaljer? Här finner du närproducerade produkter i dekorativa mönster och naturliga material. Brickor och skärbrädor att servera mysfika eller grilltillbehör på, underlägg som passar fint för varma kastruller, som ostbricka eller att ställa kryddor och karaffer på, eller små trevliga glasunderlägg för koppar och glas. Bland textilen finns t.ex små praktiska makeupväskor, dukar eller kökshanddukar i ekologisk bomull eller bomull-lin.